Sign up for The Wire Newsletter!

Format change

LDB

Veteran Expediter
Retired Expediter
Offline
The displayed format has changed. Some buttons like "mark all forums read" have moved. The "create new thread" button at the top of the page is dead. The one at the bottom of the page works. The dot to click to go to first unread post has moved to just below the first letter of the title of the thread. Probably more but that's all I remember right off. This changed sometime in the last 24 hours.
 

RoadTime

Veteran Expediter
Owner/Operator
Offline
Yup, a couple of post about it already.
Would like to see a support response :rolleyes:
 

Turtle

Administrator
Staff member
Owner/Operator
Offline
Their doing some work on the site, getting ready to jump from version 1.x to 2.x of the forum software
 
  • Like
Reactions: RoadTime

LDB

Veteran Expediter
Retired Expediter
Offline
Hopefully they'll be done soon. I'd like to have the "new posts" button back and the alerts function.
 

Hino123

Seasoned Expediter
Researching
Offline
I cant find where my messages have gone. It shows that I have 8 messages in the status bar, but I can not find the link to open them. Anyone else having this issue?
 

Hino123

Seasoned Expediter
Researching
Offline
I’m still unable to get messages. Says I have 11 now. If anyone had the same issue and can now obtain messages I’m all ears.
 

Turtle

Administrator
Staff member
Owner/Operator
Offline
It's messed up on my phone. I use Chrome Beta.

2.x of the software is going to be very different. A lot of the looks and feels, bells and whistles will be different, at least until I can figure out how to spiff them up. I'm hoping to move over the Post Ratings (the likes) to the new version. We'll see.
 

Hino123

Seasoned Expediter
Researching
Offline
I did nothing and it just started working again on my end. Must have been a glitch form updating the site. Were good to go now.
 
  • Like
Reactions: Ragman
Top