Sign up for The Wire Newsletter!

EO App on Android

Discussion in 'Web Site Support & Services' started by Greg, Feb 18, 2017.

  1. Greg

    Greg Expert Expediter Owner/Operator

    Joined:
    Apr 5, 2014
    Messages:
    856
    Trophy Points:
    120
    Ratings:
    +412 / 1 / -0
    Carrier:
    Landstar
    Vehicle:
    Straight Truck
    Anyone else have trouble with the EO app on Android?
    It started today 2/18/17. When I open the app, after the advertisement, it wants me to log in. I am already logged in. Then, if I don't log in(hit the back button) or put in my password, the screen just stays with the loading circle and no threads can be opened.
    And whether I log in or not, it shows me logged in.
     
  2. xiggi

    xiggi Veteran Expediter Owner/Operator

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    8,645
    Trophy Points:
    605
    Ratings:
    +4,935 / 4 / -1
    Vehicle:
    Sprinter
    Working fine for me.
     
    • Like Like x 1
    • Greg

      Greg Expert Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Apr 5, 2014
      Messages:
      856
      Trophy Points:
      120
      Ratings:
      +412 / 1 / -0
      Carrier:
      Landstar
      Vehicle:
      Straight Truck
      Problem solved. Delete. Re installed.
       
      • Like Like x 1
    • JCH
      No Mood

      JCH Rookie Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Nov 27, 2016
      Messages:
      98
      Trophy Points:
      10
      Ratings:
      +22 / 0 / -0
      I like it
      Seems to work well


      Sent from my iPhone using EO Forums
       
    • akkshole

      akkshole Veteran Expediter Owner/Operator US Air Force

      Joined:
      Jul 8, 2014
      Messages:
      920
      Trophy Points:
      325
      Ratings:
      +2,017 / 2 / -0
      Carrier:
      CRE
      Vehicle:
      2016 Ram Promaster 2500
      I have same problem...deleted reinstalled, can't connect to network (says it's the log in server)
       
    • scottm4211

      scottm4211 Veteran Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Jan 20, 2008
      Messages:
      7,325
      Trophy Points:
      655
      Ratings:
      +3,679 / 8 / -3
      Carrier:
      Load One
      Same here after I did update
       
      • Agree Agree x 1
    • xiggi

      xiggi Veteran Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Feb 7, 2009
      Messages:
      8,645
      Trophy Points:
      605
      Ratings:
      +4,935 / 4 / -1
      Vehicle:
      Sprinter
      Mine was doing the same then after about an hour I checked again and it worked.
       
    • xiggi

      xiggi Veteran Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Feb 7, 2009
      Messages:
      8,645
      Trophy Points:
      605
      Ratings:
      +4,935 / 4 / -1
      Vehicle:
      Sprinter
      Just a heads up, seems all push notifications default to on. Need to go shut them off if there not wanted. Just my humble opinion the default should be off.
       
      • Like Like x 1
      • Agree Agree x 1
    • Turtle
      Busy

      Turtle Administrator Staff Member Owner/Operator

      Joined:
      Apr 5, 2006
      Messages:
      24,336
      Trophy Points:
      1,285
      Ratings:
      +12,260 / 12 / -1
      Carrier:
      Load One
      Vehicle:
      2005 Sprinter
      I agree wholeheartedly. I pretty sure, but not positive, that default notifications in the EO app are set by Tapatalk, which are always set to ON even after every update. I think about the only apps that should default to ON are text messaging apps, voice mail apps, etc.

      I also believe that the default signature for forum apps should be NONE.
       
      • Like Like x 1
    • xiggi

      xiggi Veteran Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Feb 7, 2009
      Messages:
      8,645
      Trophy Points:
      605
      Ratings:
      +4,935 / 4 / -1
      Vehicle:
      Sprinter
      I have always gone directly back to the unread threads when I open the app. Now some times it starts at trending and sometimes at unread. I prefer starting at unread as I never look at trending.

      Not logging in or out each time, just opening and closing the app.
       
      • Like Like x 2
    • JoshM
      Spooky

      JoshM Administrator Staff Member

      Joined:
      Nov 4, 2014
      Messages:
      32
      Trophy Points:
      65
      Ratings:
      +17 / 0 / -0
      Unfortunately there's no way to change that for just one user, but we do have the ability to change the order of the tabs and what is the default tab for everyone. Trending is currently the default tab and it's supposed to always open to that if you've closed it. That being said, once we get this next update out I'm going to go back and re-evaluate our tabs and orders and I'll certainly consider moving Unread to default.
       
      • Like Like x 1
    • xiggi

      xiggi Veteran Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Feb 7, 2009
      Messages:
      8,645
      Trophy Points:
      605
      Ratings:
      +4,935 / 4 / -1
      Vehicle:
      Sprinter
      Why did it always go to unread prior to the update?
       
      • Like Like x 1
    • RoadTime
      Paranoid

      RoadTime Veteran Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Jun 30, 2008
      Messages:
      4,735
      Trophy Points:
      705
      Ratings:
      +7,286 / 9 / -0
      Carrier:
      Load One
      Vehicle:
      Sprinter
      I have 99+ unread. I prefer to go right to Timeline


      Sent from my iPhone using EO Forums
       
      • Like Like x 1
    • Greg

      Greg Expert Expediter Owner/Operator

      Joined:
      Apr 5, 2014
      Messages:
      856
      Trophy Points:
      120
      Ratings:
      +412 / 1 / -0
      Carrier:
      Landstar
      Vehicle:
      Straight Truck
      • Like Like x 1
    Loading...

    Share This Page